torsdag 18 mars 2010

Recension: Willvin

IMG_1258IMG_1261IMG_1269
Willvin Magnificent Leatherette

Igår blev jag välsignad med något jag borde skaffat för länge sedan. Petra på Willvin skickade en fantastisk skötväska till oss. Det var kärlek vid första ögonkastet! Jag kunde inte sluta pilla på den, klappa den, utforska den, hitta nya detaljer och praktiska lösningar.

Det fanns oändligt många fack, stora som små. Mycket plats till så mycket mer än bara Liams alla nödvändiga saker. Ett stort plus då jag alltid ska ha med mig systemkameran överallt. Nu slipper jag släpa med mig den klumpiga kameraväskan – den får ju i stället plats i skötväskan!
Under väskan fanns ett rymligt fack där man kunde gömma undan både blöjor och skötbädd. De två facken framtill fastnade jag för jättemycket. För något som jag saknat på vår gamla skötväska är att det inte funnits något bra ställe till mina grejor, så som mobilen, plånboken och liknande. Nu däremot så har jag det!

Inte nog med alla dessa praktiska fack, det följde också med en zipbag, skötbädd, blöj-/klädpåse och flaskhållare. Zipbagen kommer vi använda som necessär till Liam där han kan ha sin tandborste, tandkräm, salvor och liknande. Underbart att ha allt på samma ställe och slippa leta. Blöj-/klädpåsen är ju som sänt från ovan! Liam är en riktig kladdpelle (det har han efter mig) som gärna skitar ner sig. Att sedan de smutsiga kläderna ska ligga och klibba ner hela insidan av väskan känns ju lagom skoj. Då är det ju praktiskt med en klädpåse nära till hands!

Något som jag är förvånad över är att allting är så himla överskådligt - men framförallt - lättåtkomligt! Man behöver inte vända upp och ner på hela väskan för att hitta den där lilla krämtuben, nappen eller vad det nu kan vara man letar efter. Var sak på sin plats, precis som jag vill ha det!

Skötväskan Willvin Magnificent Leatherette, som jag fick, är i konstläder och finns i två färger, brun och beige. Det mjuka materialet är inte bara lätt att rengöra och väldigt snyggt – det inger även en stark känsla av exklusivitet. Den är så genomtänkt och praktisk att den snygga designen egentligen bara är ett jättestort plus. Det är det som gör den så himla speciell – att den har precis allting man letat efter!

Vill du också ha en alldeles egen skötväska från Willvin? Kika i så fall in imorgon – då har DU chansen att vinna en! Värdet på vinsten är 1095 kronor + frakt. Missa inte det!

4 kommentarer:

Carolina sa...

Åhh - lööv Willvin, du kommer bli sååå nöjd! *promise* ;-) Kram!

Elin - Mamma till Edvin o bebisen i magen ♥ sa...

Jag har också en sån väska som jag vann inne hos söta Carolina förut...åh jag ÄLSKAR den! Den har allt som man kan önska sig med en skötväska...är så glad för den o längtar tills jag kommer att få användning för den när bebisen kommer (Edvin använder inte blöjor längre...) :)

Kramar

alexandra sa...

jag måste bara fråga dig hur gör du för att få alla dessa grejer.. och hur gör du för att kunna ordna tävlingar? jag är bara lite nyfiken..

mvh alexandra

Linda sa...

jag och min familj har fått äran att testaden väska med, och jag håller med dig om vartenda ord du skriver! ha en fin dag, Linda

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam