söndag 26 september 2010

Slut på ännu en vecka…

IMG_3259Tandborstning!

Vår söndag har lunkat på ganska bra faktiskt. Lite spontana utflykter hit och dit!

I förmiddags tog vi en tur till Kosta Outlet och kikade lite. Hittade den perfekta inflyttningspresenten till mamma, en bok som fick följa med hem i presentpapper. Det var Anna Örnbergs Inred och dekorera ljust och lantligt – perfekt för mamma! Boken är full av idéer och inspirerande bilder som jag hoppas hon kommer ha nytta av!

När vi väl var hemma igen var Liam så trött att han somnade. Medans Simon stannade hemma åkte jag, mamma och Adde till Ateljé Vidagård och drömde oss bort bland deras fina saker. Man vill ha allt och lite till! Mamma hittade både det ena och andra som fick följa med hem; zink-bricka att dekorera med blockljus i kakelugnen, gamla nycklar och en vacker spegel.
Efter shoppingen hälsade vi på familj och vänner på kyrkogården. Bland andra farmor och farfar, farbror Baloo, Ola och Pontus. Ola har fått en gravplats tillsammans med sin pappa nu. Den var jättefin och smyckad med vackra blommor, stenar med budskap och ljuslyktor. Man kunde verkligen se att någon var där varje dag och vårdade platsen. Med kärlek och saknad.

Resten av kvällen har bara flutit på. Vi har käkat pizza och tittat på sista hyrfilmen Prince of Persia som var riktigt bra! I alla fall mycket bättre än gårdagens “mästerverk”. Snart är det läggdags även för mig – dagisdag imorgon!

1 kommentarer:

Sandra sa...

Sv; Tack! Jag är väl inte sådär nöjd. Men med liten budget så får man hålla igen! :) Haha.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam