onsdag 1 september 2010

Försovningsstress

IMG_1201
Diesel ute i det fina vädret idag!

Det blev en något stressig morgon. Vaknade av alarmet vid halv nio och då hade klockan varit igång och tjutit i trekvart utan att jag vaknat. Som tur väl var tog Simon mammas bil till jobbet idag så jag har tillgång till vår (ingen bilbarnstol i mammas) när jag ska till Eve lite senare och därefter plocka upp Liam på dagis. Så vi kunde trots allt ta det lite lugnt. Mamma kom förbi och hjälpte mig med Liams frukost och påklädning innan avfärd klockan nio. Liam bara gråter varje morgan när han ska lämnas så jag tyckte det var värt att prova om han är lika ledsen när hans mormor lämnar över honom till dagisfröknarna. Men det hjälpte tyvärr inte, lika ledsen ändå och mitt dåliga samvete växer för var dag. Skit också. Jag kanske aldrig skulle ojat mig över de tidigare morgnarna när han inte brydde sig ett dugg om mig och om jag gick eller inte? Hade gärna sett honom lika glad över lämningarna som då. Men det är lätt att vara efterklok.

1 kommentarer:

Förvirrade Morsan sa...

det är aldrig kul att lämna ifrån sig sitt barn när det är ledset... men det går ju över, snart springer han iväg utan att ens ge dig en hejdå kram. då blir du ledsen för det istället ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam