fredag 17 september 2010

En försenad födelsedagspresent

Liam, jag och Diesel följde med Adde till bussen vid halv fyra för att vinka av honom. Där mötte vi Liams dagisfröken som var snäll och påminde om Liams älsklingssnuttis, grodan, som vi glömt i onsdags. Det var ju tur vi sprang på henne så vi rullade bort till dagis, som strax skulle stänga, för att hämta den. Man vet ju aldrig, han ska ju sova hos sin gammelmormor från lördag till söndag och det är nog inte värt att lämna stackars grodan på dagis över hela helgen!

På väg hem igen kom Simon tutandes, äntligen hemma! Han åkte från jobbet tidigare idag för att åka till fotspecialisten i Kalmar. Han hade även sprungit in på Ikea och köpt nya snygga handdukar till toaletten, turkosa! Söta drickesglas i massa roliga färger fick Liam också, han börjar bli lite för stor för pipmuggen nu och han tycker inte ens om att dricka ur den längre. Han ser ju oss dricka ur vanliga glas och då ska han också självklart göra det, tycker han!
Min sambo hade även “gått bakom min rygg” och hade en present med sig hem. Han hade smugglat med sig mina födelsedagspengar och köpt objektivet som jag velat ha länge nu. Har ju sagt att jag ska ha pengarna till det men det är ju inte varje dag man är i stan, så det var väldigt omtänksamt av honom att komma ihåg det, det gjorde ju trots allt inte jag! Det blev i alla fall en Sigma AF 18-200/3,5-6,3 DC OS samt ett motljusskydd som ingick till min Canon EOS 450D! Gissa om jag är i sjunde himlen?

3 kommentarer:

Linda sa...

åh vad härligt!! jag vill oxå ha ett nytt objektiv, men vad det kostar! =/

-fam bus- sa...

Så roligt! Hihi nu har vi samma modell på objektivet :)

Visst ser de lite coolare ut när de är ute till max ;)

Duuu, ingen panik nu... -Men det kom inga påslakan i lådan denna veckan heller. Hör av mig närmare in på nästa vecka. Annars ringer jag o skäller ut dem ;) Hehe

Kram kram

Dalkullan Penny sa...

wow vilken present =) Grattis!!

Kankse vill du ta chansen nu då och vinna en refelxskärm också hos mig i min nya fotoblogg=)



Kika in här: http://pennysfoton.blogspot.com/2010/09/fototavling.html

Ha det gott!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam