lördag 18 september 2010

Städa, städa, städa…

IMG_2670 Liam vilar lite på golvet och tittar på Händige Manny innan avfärd till gammelmormor!

Jag hann gosa med min pojk innan han och hans pappa åkte till Broakulla vid elva-tiden idag. Hade gärna gosat lite till, behållit honom hemma. Men jag får träffa honom imorgon så det är bara att hålla ut. Och så kommer han ha roligt hos gammelmormor och bonusgammelmorfar, det vet jag ju!

Simon skulle först lämna av honom, sedan åka till gymmet och därefter kolla på fotboll i Nybro med sin pappa. Så jag och Diesel har haft hela huset för oss själva. Men icke ligger man på latsidan för det, snarare tvärtom. Har städat som en idiot sen klockan halv tolv och har precis blivit färdig. Eftersom Adde bor i stan över helgen ska Lisa och Ante sova i hans rum inatt så där har jag putsat och fejat, bytt lakan och donat. Sen var det badrummets tur, satan i gatan vad äckligt. Slet ut både byrå och tvättmaskin eftersom vi inte städat där bakom sen vi flyttade in för ett år sedan. Ja, ni kan ju tänka er hur fräscht det var. Badrummet är i alla fall sparkling clean nu och de nya turkosa handdukarna gjorde även sitt till!

Nu blir det en promenad med Diesel, en dusch och sen ska jag förbereda maten inför ikväll. Lisa (Liams faster) och hennes Ante kommer vid sex-tiden och vi ska ha årets första kräftskiva. Ja, jag vet. En hel månad försent men Lisa kan ju inte sluta tjata om dessa jäkla kräftor. Förhoppningsvis får denna kvällen tyst på henne!

1 kommentarer:

En pojkmammas vardag ♥ sa...

Duktig du varit! Och även om det är lite jobbigt medan man städar känns det så skönt sen när man sätter sig ner i soffan och bara njuter av allt det rena :)
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam