söndag 5 september 2010

Våran söndag

IMG_1553 En kvällstrött liten Liam…

Vi har precis varit uppe och borstat tänderna på Liam och nattat honom. Han somnade, som vanligt, som en liten stock i sin säng. Han var riktigt trött, har ju varit en lång vecka med en massa kul!

Idag har det inte hänt speciellt mycket här på Stora vägen 102. Simon har jobbat extra hela dagen och var hemma vid fyra-tiden efter tio timmars övertid. Efter att han kommit hem hjälpte jag mamma med hennes nuvarande projekt “fixa altan” så vi har varit i grusgropen och svettats ihop ett helt släp full med singel och sand. Dock förvånad att min rygg är hel efter de tunga spadtagen. Kanske känner man av det mer imorgon? Duktiga var vi i alla fall och trots att vi fick punktering på grannens släp (f’låt Jonne) så kom vi hem vid liv och gjorde färdigt projektet of the day. Blir jävligt bra och kommer bli riktigt mysigt så fort golvet har lagts. Jodå, lite avis är jag allt. Får också ta tag i det där till våren.

Resten av kvällen har vi spenderat framför spisen och vid matbordet. Det blev lite klyftpotatis, kotletter och bearnaisesås och det var himmelskt gott. Liam har, som sagt, precis lagt sig och Adde är på GlasbarenSimon och jag har lite “kvalitetstid” en stund framöver. Har tänt lite värmeljus och om jag får bestämma blir det nog en liten film och mys i soffan!

1 kommentarer:

Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥ sa...

Sötaste Liam! Skönt att han somnade direkt..det är underbart att ha ett barn som man slipper "dalta" på med varje kväll. Edvin är också en kille som man bara bäddar ner och sen somnar han framför en film nästan direkt :)
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam