måndag 6 september 2010

Godmorgon måndag!

IMG_1567 Mmm, frukost!

Liam sitter i skrivande stund och äter frulle. Simon är ute på en promenix med Diesel och när han är tillbaka ska vi var påklädda och klara inför dagis, om nu Liam tänkt bli klar med sin tallrik yoggi och smörgås snart. Han vill ju gärna äta i lugn och ro, riktigt sakta och verkligen njuta av måltiden. Och aldrig i livet att jag får hjälpa honom så det går lite fortare!
När fisungen lämnats av på dagis vid nio ska vi ut i skogen och leta kantareller, har vi bestämt. Hoppas vi hittar några idag och att regnet håller sig på avstånd. Känns lite rått, kallt och fuktigt ute. Men kanske tittar solen fram även idag?

2 kommentarer:

Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥ sa...

Haha, underbar frukostbild! Och han vet att man ska äta sakta...magen mår ju bäst av det ;)
Kram

Nadine sa...

oo det ser farligt kladdigt ut:)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam