måndag 6 september 2010

Svampskogen

IMG_1568 Dagens skörd!

Simon och jag passade på att ta en sväng i skogen nu när Liam är på dagis. Hittade litegrann i alla fall, ganska små men någon större kantarell hamnade i korgen. När vi kom hem igen åkte Simon till jobbet och jag tog en välbehövlig dusch. Älgaloppor och mossa på ställen jag inte ens visste att jag hade. Men nu är jag ren och inte ett kryp i sikte! Mamma och jag ska strax åka till Lessebo. Jag har en tid hos min tandhygienist idag klockan två. Så Adde har lovat att hämta Liam på dagis medans vi är iväg. Jag undrar vad han säger om att morbror kommer? Spännande!

3 kommentarer:

Nadine sa...

Att ni bara orkar gå runt å leta små svamp, duktiga ni är:)

-fam bus- sa...

Åååh vad gott! VI åt kantareller igår :)

Hehe, det är så ibland. Vissa är lite sämre på att dela ut sina vinster än andra företag. Ingen fara, jag vet att sängkläderna finns o att de kommer någon dag. Lillasyster är ju inte här än förren om 2 mån kanske :)

Men bara jag itne blir glömd så :) kram kram

maria sa...

Härliga kantareller :) blir lite sugen att ta en höstpromenad i svampskogarna.

Ja du får vara snäll mot sambon så Liam får en till mössa ;) Mössor kan man inte få för många av, kan du tänka dig hur många min lille Jack har?, jag får st mig stoppa mig själv ibland nnars skulle han ha en av varje mönster :)

Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam