torsdag 10 november 2011

Drömmer mig bort lite…

IMG_6288Vackra Huseby Slott under vårt besök förra året.

Imorgon är det dags för ett besök på årets Huseby Julmarknad. Dom har öppet mellan den 5 och 13 november och vi försöker åka varje år. Det är otroligt mysigt där och har man inte julstämning innan så nog fasen har man det på vägen hem. Man kan inte ha annat med alla dessa vackra juleljus, marschaller och dofter!

Det är i alla fall en jättestor marknad som är utspridd i lilla Huseby, som ligger utanför Växjö, med bord och stånd både inne och ute. Och så får man provsmaka en massa gott och handla med sig god julmat. Vi brukar alltid köpa med oss smarrig julkorv och enbärsmust att ha på julafton, och såklart brukar lite polkagrisar och chokladfudge få följa med hem också. Fast det lyckas vi aldrig spara så länge som till julafton. Eller ens till december.

Men men, imorgon åker alltså jag, sambon, Liam samt Liams mormor och morbror till Huseby och det ska bli så himla mysigt!

2 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin sa...

Va mysigt :)

Tess sa...

Ja, visst är det mysigt där! Man får sån otrolig julkänsla (för just nu finns det ju ingen julkänsla hos mig om man kollar vädret iallafall) hihi

Hoppas ni får det mysigt idag!
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam