måndag 14 november 2011

Som på små moln

IMG_4880
Ljuvliga bäddset från Akvi Home!

Efter dagislämningen (som gick smärtfritt, trots att det är mammig måndag) åkte jag till grannkommun för att hämta ett paket som legat och väntat sen förra veckan. Det var två bäddset från Akvi Home som jag beställt. Är ju barnsligt förtjust i moln och blev kär i de ljusgråa påslakanen som Anna hade i butiken. Och eftersom jag hade ett presentkort sedan innan så slog jag till. Kul med lite nytt också när man flyttar till ny lägenhet. Och med dessa kommer jag och gubben sova som på små mjuka moln!

5 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin sa...

Ja, det var ett riktigt skojigt spel! Det är ju inte alltför ofta man sitter och spelar sånt heller. Varför vet jag inte, när det är så kul :)

Kram

alexandra mamma till Tove och pysen i magen sa...

åhhhh gud så avis jag blir... ;P

Anonym sa...

AVUNDSJUK!
Jag vill ha dem (samma set) till spjälsängen! ÅH!

Emma sa...

Dom var ju jätte fina

Life Of An Angel sa...

Ljuvligt!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam