tisdag 1 november 2011

Kli i shoppingfingrarna

Jag blev ju lite shoppingsugen i lördagskväll, det började riktigt klia i fingrarna! Och för ett par veckor sedan fick jag ett presentkort av snälla Maria att handla för i hennes mysiga barnbutik Barnlyan.se, vilket kom ypperligt till hands. Det var dock inte lätt att bestämma sig för något kan jag lova, hon har väldigt många spännande varumärken, inte bara baby- och barnkläder utan även fina möbler och leksaker! Men till slut bestämde jag mig för ett fräckt linne från Molo och en söt tröja från Småfolk till min bulle. Tog dock en storlek större i båda, så är man säker på att han kan ha dom länge, länge!

Idag låg det ett paket i lådan, verkligen snabb leverans! Stor kram till dig Maria för presentkortet och riktigt god service!

3 kommentarer:

ENDENISE - Mamma till 2 i December sa...

Superfina val :)

En pojkmammas vardag - Snart flyttar vi till torpet! sa...

Vilka fina!
Jag beställde nyss från Barnlyan.se jag med. Och jag blev supernöjd av vänligt bemötande, snabba svar och SNABB frakt! En av mina favvo butiker nu :)
Kram

Pappan Anders sa...

Riktigt snyggt linne :-) Perfekt för små killar.
Ha De!

anderslukas@hotmail.com

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam