fredag 11 november 2011

Huseby Julmarknad

Jag och resten av familjen är väldigt nöjda efter vår dag på Huseby Julmarknad!

Det var alldeles lagom med folk där i år, inte som förra när man fick armbåga sig fram både inne och ute. Och all provsmakning ska vi kanske inte gå in på, jisses så mycket gott. Liam var alldeles till sig när han insåg att man fick gratis mat både här och där. Det var speciellt ett stånd som han var väldigt förtjust i, dit sprang han hela tiden, höll upp sin lilla tandpetare och fick smaka på både falukorv, isterband och prinskorv. En riktigt nöjd och mätt kille hade vi! Det enda han var lite ledsen över var att tomten inte var där och han skulle visst inte komma förrän imorgon. Så det var lite tråkigt, men vi får hälsa på honom på Kosta Julmarknad istället!

Lite gott fick följa med hem också givetvis; julkorv, whiskeykorv, chokladfudge, polkagrisar, leverpastej och isterband – mums!

IMG_4766IMG_4773IMG_4771IMG_4768IMG_4780IMG_4778IMG_4789IMG_4784

3 kommentarer:

Life Of An Angel sa...

Låter som ni haft en toppen dag! Han är så söt er lille kille :)

✫Familjen Bus✫ sa...

Så juligt :)

kram kram

Emma Viklund sa...

Oj, så mysigt med julmarknad :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam