lördag 12 november 2011

Smörgåstårta, elektropop och tidig flytt

IMG_4803Påväg till mormor!

Liamfisen har varit inne hos mormor en stund medans jag var och handlade. Imorgon är det ju Fars Dag (och Mors Natt månne?) så jag ska göra en smörgåstårta. En hel del som behövdes handlas hem, men ska bli så attans gott!

Liam och jag skulle egentligen ta en tur till Kosta Outlet nu och titta på Oleg som uppträder vid 14:00. Men jag tror jag vi skippar det och sätter igång med smörgåstårtan istället. Ska laga middag också sen tills sambon kommer hem från jobbet. Han har ju börjat jobba helg nu istället för tvåskift, förhoppningsvis blir det många veckor framåt. Jobbar han lördag och söndag så man får ha honom hemma i fem dagar vore ju det toppen. Speciellt nu mitt i flytten när vi har mycket att få ordning på. Plus att vår hyresvärd ringde idag och berättade att han skulle försöka bli färdig och boka städfirma så vi kunde flytta in en vecka tidigare än bestämt, adventshelgen istället för första december. Jisses vad glad jag blev – och lite smått stressad!

2 kommentarer:

Angela sa...

Men visst är det skönt att kanske hinna iordning innan jul! Hmmm, smörgåstårta är inte helt fel... Det kanske får bli en sån tills imorgon:) ha en bra dag

Vanilla sa...

Mmm, vad gott med smörgåstårta! :-)

Ojdå, då har du mycket att stå i nu! Lycka till med allt!

Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam