tisdag 1 november 2011

Önskelista och barnrumstankar

Eftersom kvällens avsnitt av Desperate Housewives var inställt så har jag istället ägnat senaste timmen åt att pilla och dona med Liams önskelista. Det är verkligen inte lätt, han har ju miljoner leksaker och en proppfull garderob redan. Men jag har i alla fall hittat lite inredningssaker till hans nya rum. Har ju kört med limegrönt/turkost innan men tror nog att det bara blir limegrönt nu. Och moln, massor med moln. Och hans rum i nya lägenheten går i ljust ljust grått på väggarna så lite färg kommer absolut behövas!

Så på önskelistan hittar vi nu ett bäddset (han kommer ju få sin juniorsäng när vi flyttar in), rislampa och pappburkar. Allt med Gunilla Axéns gröna ljuvliga moln. Hade vi inte redan haft hängförvaring i samma mönster, samt limegröna mattor och rolig hängförvaring från Ikea, så hade det antagligen blivit någon annan färg, som rött och svart! Men i vilket fall som helst kommer bonusmorfar få hjälpa mig att bygga två molnhyllor till hans rum, där han kan ha lite småplock och någon tavla!

Och visst är molnen söta att inreda med? Men helst av allt skulle jag nog vilja ha stjärnor, men det är så attans svårt att få tag på. Finns ju inte ens tyg att hitta, för då kunde man ju sytt allting själv. Men kanske kommer det om ett par år istället, och ombyte förnöjer sägs det ju.

Men sen då? Har fastnat helt. Vad sjutton vill ungen ha? Det kommer bli så mycket lättare när han själv kan tala om vad han önskar sig, men det dröjer nog tills nästa år. Det kommer i alla fall bli en del leksaker trots allt, vi ska ju till Ullared på julklappsjakt i slutet av november, som har blivit något av en tradition nu, och då fastnar man lätt på deras leksaksavdelning. Och allt är ju så billigt, klart man måste passa på!

7 kommentarer:

Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen] sa...

Dessa moln alltså, jag älskar dom. Där har Gunilla Axén verkligen lyckats =)

alexandra mamma till Tove och pysen i magen sa...

hahaha,,. vi har nog samma önskelista till våra barn hihihi.. :)

Emma Viklund sa...

Det är ju såååå fint med alla dessa molntyger och saker, love it :) och GRÖNT är såååå fint :)
Här kommer det bli marint tema i pojkarnas blivande rum, med färgerna marinblå/röd/vit och massa stjärnor och sånt :) Längtar efter att börja inreda, ska bli såååå roligt :)

En pojkmammas vardag - Snart flyttar vi till torpet! sa...

Jag älskar också Gunilla Axéns moln ... så himla fint!

Här hemma har jag klart för mig vad Edvin ska få (ett nintendo DS, bilar-lego bland annat). Men jag har inte en aning om vad Tore vill ha ... svårt det där!

Kram

✫Familjen Bus✫ sa...

Tycker att stjärnor helt klart är finast, men denna gröna färg är ju jätte fin!

sv: tack :)
kram kram

Emma sa...

Nu är det ju jätte lätt och köpa presenter/julklappar till dom min son Eddie är bara 2 år och jag vet precis vad han vill ha för det har han talat om .. Lika lätt var det i Augusti när han fyllde år.
Har redan köpt 3 julklappar till honom ...

Life Of An Angel sa...

Åh du vet att jag älskar´t! Finns nog inget finare än denna underbara molnserie! Såg på öppna förskolan idag att de hade en limegrön bobby car. Om han inte redan har en bobbycar eller liknande kanske det skulle passa? :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam