torsdag 3 november 2011

Bloggdesign till salu

Nu finns det fyra färdiga bloggdesigns till salu, de kostar 150:-/styck. Jag hjälper givetvis till att lägga in HTML-koden på din blogg och du får själv välja vad det ska stå i headern, vilka eventuella bilder du vill ha, bredden på bloggen samt om det ska vara en eller två sidospalter.

Vill man ha en personligt designad blogg som jag gör från grunden med hjälp av dina egna önskemål kostar det 300:-. En liten prishöjning har det blivit då en design tar lång tid att göra samt att ändringar gärna tillkommer i efterhand.

Kika gärna under Färdig design och Personlig design för mer info. Och bara hojta, antingen här eller på mailen, om det finns frågetecken kring.. ja, vad som helst!

Klicka på bilderna nedan för att se designerna “live”!

01020304

5 kommentarer:

Emma Viklund sa...

Åå, så juliga fina designer, du är så duktig :) Tänk att det inte är många veckor kvar till advent, det går så fort!! :)

Sv: Tack, blev jättenöjd med dom höstbilderna :) Dock vill jag få till det där med mer suddig bakgrund, har inte riktigt fått till det ännu...

Angela sa...

Hej, jag är ganska ny i bloggvärlden. Jag bloggar på myshowroom och undrar om dina layouter bara funkar om man är på blogspot? Jag är nämligen inte helt överrens och nöjd med min sida. Ska bli kul att kolla runt hos dig :)
Kram

MAMMAFIA sa...

Hej! Nu har jag ju äntligen börjat skriva igen o jag vill köpa en testblogg 4 av dig. Underbar design, vad duktig du är =) Hör av dig. Kramis Fia (fia@mammafia.com)

Unknown sa...

hej! Jag har en blogg http://nattstad.se/aliceinstiley å vill gärna ha en jul design av dig alltså nummer 3! isåfall så får du maila till mig: alice_bralice_9@hotmail.com det våra kul! Kram Alice

Unknown sa...

Hej! Jag heter Alice å vill gärna ha nummer 3 jättefina designer å blogg!! Men maila alicebralice1@gmail.com de våre kul!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam