onsdag 23 november 2011

Di däringa julekorten…

Det börjar ju bli dags för att ta årets julkort och jag har varit, som varje år, lite smått orolig för hur det ska gå. Liams två tidigare julkort hade jag ett himla sjå med då vår lille tomte var på dåligt humör och körde med sin våga-vägra-tomteluva-kampanj varenda gång kameran togs fram. Så då fick jag improvisera med de få bra bilderna jag fått och klippa och klistra lite i Photoshop för att det skulle se bra ut. Julkortet från 2009 kan ni se här och 2010 här.

Jag hade egentligen tänkt vänta med årets julkort tills vi flyttat och kommit i ordning. Men jag kunde inte riktigt låta bli idag när tillfället infann sig. Liam var inne hos mormor som julpyntat hela sitt hem, så jag letade fram Liams pepparkaksdräkt som vi köpte på Ullared. Och några kort ska vi väl kunna använda till årets julkort, även om jag helst sett surpuppan le och titta in i kameran lite också!

IMG_5172IMG_5133IMG_5163IMG_5186 nyIMG_5162IMG_5144

7 kommentarer:

Nina sa...

gud va fina bilder. å va fint du gjort här inne!

kela sa...

Vilken liten söting du har :-) Det är aldrig lätt det där med att fota dem, speciellt inte när man verkligen vill ha ett bra fotot! Jag skickade ut suddiga julkort förra året kan jag säga ;-)

/kela

Emma Viklund sa...

Sötnosen passar som pepparkaka!! :D Tycker det är så fint med vita julgranar, dom ser så snöiga och vackra ut :) Även pynt med vitt och rött... så fint :)

✫Familjen Bus✫ sa...

Äääh skit i att han inte ler eller tittar in i kameran!
Dessa är ju helt underbara, jag älskar bild nr 3 och 4, räknat från vänster uppifrån.

Kör på nått av dem, tycker jag helt klart :)

kram

Pennylane sa...

Sååå söt, bild nr tre skulle ju vara perfekt som ett julkort :)

Vanilla sa...

De andra korten var ju fantastiskt fina! :-) Du får säkert till ett riktigt fint julkort i år också!

Jag är lite tveksam till om vi hinner få med vår lilla skatt på något julkort, kan ju bli lite tajt eftersom vi inte ens kan vara helt säkra på att bebisen föds före jul... ;-)

Ha en bra kväll!
Kram

Emelie - Mamman som älskar vitt sa...

Tycker sista på första raden
å första på andra att du kan använda dom :D

Här är våra julkort klar! Jättebra kvalite på kortet, men när vi fick hem dom är de inte lika bra, men det får duga =) Det var gratis iallafall ;) men det tog sin tid innan man fick en hyffsad bild.. ska iallafall visa kortet i bloggen när jag skickat iväg dom! Då nära och kära läser här :P

sv.
När flyttar ni då? så du kan fixa jul :D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam