lördag 19 november 2011

Slaveri och soffhäng

Den här lördagen har väl inte varit den roligaste på länge direkt.

Vi har ägnat timmar och åter timmar åt detta evighetspackande. Känns som att vi aldrig kommer bli klara inför flytten. Visst, så bråttom är det ju faktiskt inte då vi har kvar gamla lägenheten året ut. Men man vill ju ändå komma i ordning så fort som möjligt så man kan slappna av resten av julen sen. Men det ska nog gå bra, vi får ta i med hårdhandskarna nu de sista dagarna så ordnar det sig säkert med allt!

Imorgon får vi nog försöka hitta på lite kul med Liam och inte bara slava inne. Kanske ta en liten tur till Julmarknaden? Han skulle nog inte ha något emot att träffa tomten och språka lite med honom. Han brukar ju även dela ut så goda polkagrisar som Liam tiggde till sig tre utav sist. Och så kunde vi äta lite korv med bröd som Liams morbror står och grillar.

Liam sover nu sedan en stund tillbaka så sambon och jag ska nu krypa ner i soffan och ha filmkväll. Igår var det Irene Huss – I skydd av skuggorna och ikväll blir det Harry Potter och Dödsrelikerna 2. Och så lite Maltesers och Nappar till det – mys!

1 kommentarer:

LILITH - Mamma med Borderline sa...

Jag gillar filmerna om Irene Huss. Men sista Harry Potter var lite av en besvikelse.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam