fredag 4 november 2011

Händelserik fredag

IMG_4602Nyfiken Liam kikar i goodiebagen från Barnshopping.se!

Vi har varit på äventyr idag. Först ut ett stopp i Nybro för att synda lite och gotta oss med snabblunch. Mm, tunnbrödsrulle på Sibylla är fint det. Och Liam var så glad och nöjd över sina köttbullar, pommes och lingonsylt.

Efter lunchen fortsatte vi in mot Kalmar för att ordna lite julklappar, känns riktigt skönt att ha det gjort. Blev även en liten sväng på Ikea också. Köpte en ny bäddmadrass till Liams nya barnsäng och så slank det med juliga pepparkaksformar också.

När vi kom hem åkte jag till vår nya lägenhet, lillebror följde också med då han inte sett den tidigare. Vi fick lägenheten helt för oss själva och kunde kika runt i lugn och ro och mäta det som behövdes. Adde var helt lyrisk och jätteglad för vår skull, och kanske en gnutta avundsjuk också. Den är ju så himla, himla underbart fin! Och jag längtar verkligen tills det är dags – bara tre ynka veckor kvar!

Jag fick ett jättespännande paket idag också som hämtades ut direkt efter lägenhetsvisningen. Det var en smarrig goodiebag som tjejerna på Barnshopping.se skickat till oss! Jisses, vad grejer det fanns i den! Allt från barnmössor till kryssning!

Liam är hos gammelmormor och bonusgammelmorfar ikväll och ska sova där inatt. Jag och sambon firar nämligen 7 år på söndag och det tänkte vi fira ikväll. Jag är bannlyst från köket för han lagar trerätters till oss! Har ingen aning om vad det kan vara, han är så hemlighetsfull, men det är säkert jättegott! Och det ska bli skönt att få ha lite myspys ikväll på tu man hand!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Vad mysigt! :) Hoppas ni får en toppen kväll.

Louise - Mamma till William sa...

åhh vad mysig det låter som att ni kommer ha det ikväll! Grattis i förskott till er båda!!

Trevlig helg Kram L

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Hoppas ni har en mysig kväll! =)

Nej, de är svårt med kläder nu... har inga vinterskor till Theo så de måste jag köpa i veckan...

LILITH - Mamma med Borderline sa...

Åh vilken mysig kväll. Det är viktigt att vårda förhållandet, oavsett hur länge man hållit ihop. Hoppas ni får det riktigt underbart.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam