onsdag 16 november 2011

Förväntansfull som attan

IMG_4967Liamfisen äter knäckemacka inne hos mormor!

Nu ska vi alldeles strax gå och lägga oss, imorgon är det ju tidig uppstigning! Klockan fem ger gubben och jag oss iväg på julklappsjakt i Ullared! Förhoppningsvis har vi valt en bra veckodag och datum så vi slipper trängsel. Det var ju ett helvete på leksaksavdelningen förra året och där kommer vi ju spendera en hel del tid genom att välja ut julklappar till Liam och annat smått och gott. Hur som helst kommer det blir jäkligt roligt ändå, för varje år när vi åker till Ullared vid den här tiden då vet man (och känner man) att julen alldeles strax står för dörren!

Liamfisen sover inne hos sin mormor i natt och de skulle hitta på en massa roligt imorgon Och både gammelmormor och morbror skulle visst komma dit också och umgås, så honom går det ingen nöd på!

3 kommentarer:

EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA sa...

Sv: Om jag kommer ihåg rätt så gick jag till en läkare hösten 2010 (okt tror jag, står säkert i bloggen men orkar inte leta). I februari fick jag komma på infomöte där man fick bestämmas sig för om man ville göra en operation. 14 april var jag där och träffade läkare, vägdes och tog blodtryck m.m och fick en OK stämpel. Behövde inte göra övertalningsförsök utan fick berätta att jag försökt själv med Viktväktarna och andra skumma dieter. Den 15 april så ringde de och hade fått ett återbud för operation 16/5 så jag tackade ja. Rätt snabba puckar. Hade jag inte fått återbudet så hade jag i bästa fall fått op i juni eller i september... så mindre än ett år var väntetiden i Södertälje fast för mig gick det ju fortare.

Spännande för dig. Du kommer säkert få operation om du har så högt BMI som är gränsen. Hör av dig om du har frågor så svarar jag.

Kram

Life Of An Angel sa...

Åh jag skulle med vilja åka men höggravid och allt finns det tyvärr ingen ork. Min mamma var där idag och fyndade :) Det var väldigt gott om folk idag. Uppfattade det dock som de inte hade behövt köa massor :D

Hoppas ni gör massa klipp!

Martina sa...

Skulle så gärna vilja åka dit jag med!
Kanske ska börja nästa år med att åka dit och fixa nästa juls klappar rekordtidigt haha

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam