lördag 5 november 2011

Vår lördagskväll

IMG_4646Några av de 2 miljoner juleljusen… Nu är det bara snön som saknas.

Vi mötte upp Tommy, Therese och lille Felix på Julmarknaden vid fyra-tiden. Blev ett litet varv på Kosta Outlet också innan det var dags för invigningen vid fem. En författare höll tal (om vad vet jag dock inte...) innan alla juleljusen tändes. Så mysigt, så mysigt! Fick dock inga bra bilder då stativet låg hemma, får ta en promenad någon kväll istället och fota allt fint här i byn!

Och Liam har ju fått träffa tomten ikväll och språkat lite med honom också. Tre gånger för att vara exakt. Första gången följde pappa med honom fram för att få en polkagris ur den stora korgen tomten bar på. Han var ju inte så farlig trots allt, tyckte Liam. Så andra gången vi fick syn på honom gick han glatt fram för att hämta en ny godisbit. Tredje gången var det dock lite svårare då tomten inte såg vår lille gottegris som sprang bakom och desperat viftade med sina små armar. Men sen fick vi stopp på honom och Liam var en riktigt nöjd kille efter att ha lurat till sig ännu en godisbit!

Efter julmarknad, invigning och juleljus gick vi hemåt och stekte lite hamburgare att gotta oss med. Och efter att Liam somnat för natten blev det ostbågar och Pirates of the Caribbean – I främmande farvatten som var riktigt, riktigt bra!

1 kommentarer:

Ewa sa...

ohh vad fint:) blir nog riktigt mysigt när de kommer snö:)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam