tisdag 22 november 2011

Förmiddagsfika och lite shopping

IMG_5075Mitt nya servettställ/julkortshållare från Different Design.

Gubben min gav mig sovmorgon idag. Trynade till halv elva innan det blev en dusch och därefter fika hos mamma. Min mormor och hennes vovve Bonzo var där och hade köpt med sig goda lussebullar, så det blev årets första för mig. Gott!

Sen följde jag med mormor till lampaffären där hon behövde handla med sig lite. Och så fick jag detta fina servettställ av henne. Hon är ju envis som synden och att tacka nej till något är stört omöjligt. Men jag blev så glad och tacksam för det så, älskar ju stjärnor! Kommer använda det som julkortshållare tänkte jag – kommer bli jättefint!

När vi shoppat klart följde hon med och hämtade Liamfisen på dagis, så dom fick träffas lite också innan hon och lille busige Bonzo sedan begav sig hemåt.

2 kommentarer:

Lotta, Millebus & Lill* i magen sa...

vilket snyggt servett ställ, skulle verkligen behöva ett!

Angela sa...

Ett sånt vill jag ha!!!!!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam