tisdag 22 november 2011

Recension: Crocs

Det är ingen hemlighet att Crocs är skomärket som jag gillar allra bäst. Liam har sedan tidigare fyra par skor därifrån och de söta turkosa clogsen som är hans favoritpar har använts under hela sommaren. I början sov han även med dom på sig! Det är väl ett bra betyg om något?

Men nu är sommaren över och vintern är här, då behövs ett par varma vinterskor som han kan ha de närmaste månaderna. Vi har fått äran att prova ett par svarta Kosmoboot Kids till Liam som vi känt och klämt på i två veckor. Och nöjda är väl det minsta man kan säga att vi är!

Jag fastnade direkt för just dessa skor då de inte bara ser så fräcka ut utan även är väldigt praktiska. Och då menar jag även ur barnets perspektiv. Benskaftet är rymligt och barnet kan enkelt föra ner sin fot utan att fastna med hälen. Liam är lite lat när det gäller att ta på sig skorna själv men med dessa funkar det jättesmidigt för honom. Likaså att den har ett så praktiskt snörsystem med dragsko så att barnet slipper fiffla med skosnören eller kardborreband både vid på- och avtagning.

Jag är säker på att dessa skor kommer hålla Liam både varm och torr under hela vintern. Och så blir hans vinteroutfit så himla mycket snyggare också!

  • Yttersula i Croslite™ för den speciella Crocs-komforten och mönstrat gummi för ett bättre grepp och en ökad tålighet.
  • Mellansula i Croslite™ för en lätt och bekväm känsla.
  • Helt fodrade med tricotmaterial för värme och komfort.
  • Tålig och vattenavvisande ovandel i nylon.
  • Snörsystem med dragsko som ger en stadig passform samtidigt som skon är enkel att ta av och på.
  • Reflexer på skosnörena.
  • Finns i 3 läckra färger och från storlek 23 upp till 39.

Fram till den 30 november har alla mina läsare 20% på hela sortimentet. Ange koden “agnes” för att ta del av erbjudandet. Passa på att handla vinterskor av hög kvalitet till hela familjen!

IMG_5061IMG_5055IMG_5059

2 kommentarer:

Emma Viklund sa...

Vad stövlarna ser härliga ut :)

Sv: Tack så mycket :D

Emma sa...

Tack..

Dom skorna exakt fick jag hem till Eddie idag vann dom på en blogg tävling och dom verkar så kanon ...
Men är dom inte för varma och börja med redan ?? Bara en tanke jag hade

Ha en bra dag

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam