måndag 14 november 2011

Vår måndag

IMG_4888 Liamfisen strax innan läggdags!

Det är otroligt skönt att sambon jobbade i helgen, nu får jag ha honom hemma hela veckan. Hoppas att han får ännu fler veckor med helgskift, helst enda fram till jul. Jobb i två dagar och hemma i fem, det kan ju inte bli bättre.

Och vi har använt tiden riktigt väl när det gäller flytten, allt går ju så mycket fortare när man är två. Idag hade vi som mål att tömma och packa ner allt i matsalsrummet. Check! Imorgon är det resten av kökets tur, jag har hittills bara tagit det som vi absolut inte kommer använda, men det finns ju lite till som gärna kan vänta i lådor de två kvarvarande veckorna plus att frysen behöver gås igenom. Hinner vi kommer vardagsrummet tömmas också, om inte imorgon så blir det på onsdag.

Resten av kvällen har vi spenderat i soffan tillsammans. Först tecknat med Liam och därefter favvisprogrammen när han lagt sig. Var ju både Pengarna på Bordet och Den som dräper, spännande som attan. Och så fortsatte vi med Biggest Loser också som äntligen kommit med en ny säsong. En riktig soffpotatis-kväll, med andra ord.

2 kommentarer:

alexandra mamma till tove och pysen i magen sa...

skönt att det går frammåt.. när vi flyttade sist så fick jag packa ner hela lägenheten själv tillsammans med tove som var 1,5. och hon var ju inte till så stor hjälp direkt :p.
det blev ju så att jag fick packa själv för eddy veckopendlande :/ jag önskar ibland att vi får en lägenhet med snabb inflytt på nu när jagär gravid för jisses vad eddy skulle fått jobba då hihi :p

ang halsbandet så blev han superglad :) och jag är allt lite avundsjuk på honom.. hihi men jag får väll önska mig ett liknande när pysen kommit :)

Vanilla sa...

Vad lyxigt att få vara hemma båda två hela veckan! Kan tänka mig att ni kommer att få mycket gjort då! Njut av dagarna!

Många kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam