torsdag 10 november 2011

Städning mitt i flyttkaoset

IMG_4721

Det finns inte så mycket att rapportera idag, mer än att vårt hem är ett endaste jäklaste kaos så här inför flytten. Jag försöker packa några lådor varje dag eller rensa i skåp och skrymslen men idag är det istället städning på schemat. Mitt i allt kaos glömmer man ju bort att göra det, eller det känns inte lika nödvändigt längre. Eller kul heller för den delen. Jag längtar ju bara efter vår nya fina lägenhet som vi får om tre veckor. Att städa där, packa upp och julpynta! Här är det ju så tråkigt nu, att tända lite ljus på kvällen känns till och med onödigt. Får försöka bita ihop ett litet tag till och se glad ut – snart så, snaaart så!

1 kommentarer:

Melissas Prinsar sa...

du har fått en award på min blogg =)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam