onsdag 30 november 2011

Vardagsrutiner

IMG_5371

Liamfisen i morse!

Jag tycker vi har kommit in i vardagsrutinerna riktigt bra i vårt nya hem. Liam sover jätteduktigt i sin nya säng varje natt och ligger kvar tills jag kommer in på morgonen. Han verkar gilla den jättemycket och har gjort den hemtrevlig med favoritgosedjuren samt en hel hög med böcker. På morgnarna äter vi frukost ihop innan påklädning och tandborstning och därefter promenad till dagis. Inget tjabb och inget krabb – allting funkar så bra!

4 kommentarer:

alexandra blivande 2 barns mamma sa...

skönt att allt fungerar bra :)

jag tror att barnen är bätttre på att ställa om sig än oss..
jag kan säga att jag har inte kommit i ordning här hemma efter ett år.. fast det beror nog mer på att jag inte vill bo kvar i denna lägenheten.. jag giter inte ens sätta upp tavlor på väggarna :P
och jag har ouppackade kartonger i garderoben.. :P med typ en massa pysselmaterial.. och böcker.. men det finns ingen plats..

Sv. jag skulle aldrig klara av att sitta vid en stationär dator.. :P dock har jag ju en 17 tums men det är ju helt klart en vanesak.. :) jag hoppas att du snart kommer igång med bloggandet :)

Johanna sa...

Vilken mysig blogg!

Emma Viklund sa...

Vad roligt att det går så bra :) Han ser ju ut att stortrivas där inne :) Åå, tycker Hensvik sängen är sååå fin :)

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Skönt att de går bra.

Theo sover ju i sin resesäng nu då de inte funkade med växa sängen.. men vi ska snart prova igen.. nu var de ett tag sedan!
Tror han kommer sova bättre i i BRA säng. Resesängen är ju inte jätte skön...

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam