tisdag 1 november 2011

1 November

IMG_5699Mammas sockis ♥
1 november 2010

Nu får den faktiskt lugna ner sig lite, tiden alltså. Den skenar ju iväg och det är nog inte bara jag som inte riktigt hänger med i svängarna. November. Redan? Det är ju den här månaden julförberedelser går i star; första snön, julmarknader, julinvigningen, julpyntning, pepparkakshusbak, första advent. Ja, dra mig på en kärra.

Och allt blir ju lite upp och ner för oss i år. Eftersom vi ska flytta till vår nya lägenhet den 1 december kommer ju allt skjutas upp lite. Till exempel julpyntar jag alltid till den första advent. Och så gör vi även pepparkakshus, lussebullar och pepparkakor runt den veckan. Men i år kommer det bli något av ett kaos känns det som. Men vi ska verkligen försöka komma i ordning så fort som möjligt, ju fortare vi gör det desto fortare kan jag julpynta nya lägenheten. Jag vill ha jul – massor med jul! Och jag längtar verkligen tills vi kommer i ordning med allt och kan njuta fullt ut av vårt nya hem. Ska bli så underbart!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam