torsdag 24 november 2011

Packning och traktoråkning

IMG_5239Liam i väntan på pizza!

Jag tänker inte ens gå in på hur mycket vi (gubben har haft ledigt från jobbet idag) har packat och förberett inför morgondagens flytt. Är så less på skiten. Vill bara flytta in nu och komma i ordning och kasta bananlådorna åt helsike. Så ni kan ju istället försöka föreställa er hur vår dag har sett ut, så slipper jag tänka på det.

Däremot tog vi paus på sena eftermiddagen och åkte till Lessebo för att äta pizza. Liam smaskade i sig både pommes och Capricciosa och verkade väldigt nöjd över vårt lata middagsval. Men sen hade vi ju en anledning också, det var för att vi skulle slippa stå vid spisen när vi egentligen behövde åka ner till min pappa för att hämta släp. Så pizza var ett väldigt praktiskt val. Och Liam var så glad när vi kom ner till morfar – då fick han köra ett lass ved med den stora traktorn!

Liam sover sedan en timme tillbaka. Han somnade sent ikväll då han tog ett långt roligt bad innan, den lille skitgrisen. Gubben och jag ska nu titta på dagens Biggest Loser och kanske Den som dräper från i måndags. Imorgon fortsätter packningen i väntan på att vår nya hyresvärd ringer och berättar att städfirman är klar i vår lägenhet så att vi kan hämta nycklarna. Längtar.

2 kommentarer:

✫Familjen Bus✫ sa...

Gott med pizza ibland :)
Usch... Jag sder inte fram emot att flytta. Är så glad att vi ä nöjda som vi har det och slipper bananlådorna ett par år till! hehe

Sv: skönt med rutiner som bara flyter på. Inget gnäll eller pigga barns om envisas med att inte somna ;) hehe

kram

alexandra blivande 2 barns mamma sa...

åhh förstår att du är trött på packande och bannankartonger nu.. men snart snart är det över.. :)

hoppas hyresvärden hör av sig snabbt så ni kan börja flytta in så snart som det bara går.. :)

pizza lät inte helt fel.. kanske blir dagens kvällsmat hihi.. är så trött på att laga mat just nu..

lycka till idag.. kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam