måndag 30 maj 2011

Sommarprojekt

IMG_7392 Det blev ingen “före-bild” – ni får nöja er med en “mitt-i-bild” istället!

Förra sommarens projekt var att piffa till farstubron med lite färg (se inlägg här) så i år har vi fått klura ut någonting nytt. Både Simon och jag var väl ganska överrens om att vi behöver en okej uteplats, för det har vi inte i denna marklägenheten.

Sagt och gjort, idag tog vi tag i det hela. Vår forna pyttelilla och förbaskat ojömna uteplats med Ölandssten är nu ett minne blott. Har grävt upp gräsmattan där vi sedan ska lägga duk, grus och trall. När det är klart ska vi sätta upp ett litet partytält, piffa till utemöblerna med snygga dynor, hänga upp lite ljuslyktor och plantera blommor i snygga krukor också. Kommer bli så attans härligt när det är klart! Riktigt mysigt och hemtrevligt. Sen ska grannen hjälpa till att såga ner lite träd och buskar. Det är så lummigt och rörigt där nu och kvällssolen når inte riktigt fram. Och vill man ha någonting gjort i dessa hus så får man tamejfan göra det själv. Fastighetsskötarna lyser lika starkt som solen med sin frånvaro.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, det kommer ju bli grymt! Vilken härlig liten plats att ha på sommaren! Skulle också vilja ha en plätt, men får väl nöja mig med balkongen.. :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam