fredag 6 maj 2011

Hemma igen

IMG_5886

Liam och gammelmormor plockar blommor!

Sambon överraskade i gårkväll med att sluta lite tidigare från jobbet. Så vi hade myskväll för fulla muggar, helt ensamma! Det är inte ofta det händer kan jag meddela.

Självklart blev det en rejäl sovmorgon för oss idag innan jag begav mig till Broakulla för att hämta hem Liam. Han hade haft jätteroligt hos gammelmormor! Och det syntes på henne, hon såg lite trött ut. Hihi! När jag kom var han i full gång med att vattna hennes blommor. För femtioelfte gången idag. Så smaskade han på kanelbulle och drack saft i solen!

Nu är vi i alla fall hemkomna! Liam och jag ska strax till Nikita som fyllde 1 år i onsdags och lämna en present till lilla duvan!

1 kommentarer:

-fam bus- sa...

Men wow! Vilken fin bild, vem har tagit den??!

Synd att de inte blev någon seans... Håller tummarna för att det blir av nästa vecka då. Spännande! :)

Väskan Liam fick är underbar! De har så himla coola ryggsäckar! kram kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam