tisdag 17 maj 2011

Fääärdig – finally!

IMG_6541

Äntligen! Min fjärde och sista behandling hos tandläkaren i Växjö är nu avklarad. Bedövningen har precis släppt och jag kan känna precis vart hon har varit och krafsat under tandköttet. Yummy! Så nu ska jag köra stenhårt med mellanrumsborstarna, knapra antibiotika i tio dagar och skölja med Corsodyl i tre veckor. Efter det hoppas jag innerligt att min “början till tandlossning” är puts väck! För mer pengar på dessa tänder tänker jag då rakt inte lägga. Sådeså.

Om en halvtimme ska jag ge mig ut i regnet och hämta hem min lille knodd från dagis. Hoppas han haft roligt idag! Följde med honom in i morse och tittade på när han åkte rutschkana, sen fick jag en stor god puss innan jag gick och då blev han lite ledsen. Men det brukar ju gå över så fort jag försvunnit. Ska i alla fall bli skönt att få hämta hem honom snart!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam