måndag 2 maj 2011

Bebisboken

För ett tag sedan vann jag en valfri produkt i Erikas Goodiebag. Efter lååånga funderingar blev det till slut Bebisboken från Garvarboden. Har länge tänkt skaffa mig ett konto där för att kunna göra en bebisbok till Liam om hans första år. En mycket uppskattad vinst med andra ord!

Ikväll har jag suttit i två timmar och fyllt i med både text och bilder på alla spännande sidor. Jag är långt ifrån färdig men nu har jag i alla fall börjat och Simon ska givetvis också få kika igenom och lägga till. Tycker sånt här pyssel är så skoj, extra kul med för Liam att ha när han blir stor. När den är helt färdig och vi känner oss nöjda ska jag beställa den som inbunden bok!

Bebisboken är en enkel och användarvänlig sajt där man fyller i roliga sidor om barnets utveckling, skriver ner vad som händer vecka för vecka i dagboken och laddar upp massvis med fina bilder på bebisen. Resultatet blir en fin sajt som man kan bjuda in sina närmaste för att läsa direkt på nätet och när det första året gått är det bara att trycka på knappen och du har en utskriven, fin minnesbok i snyggt bokformat med texter, bilder och söt grafik! Det första året finns dokumenterat i ett fint format som varar till dess din bebis vill läsa sin alldeles egna bok! Bind in den och spara för din och bebisens skull och ge bort den i present till mormor och farmor!

Ett konto hos Bebisboken kostar bara 199 kr, för det får du:
-
Tillgång till hela Bebisboken med sidor och mallar för att skapa din bok.
-
Möjlighet att bjuda in upp till 10 personer som får lösenord för att kunna läsa din bok på nätet.
- Möjlighet att med en enkel knapptryckning skriva ut boken i ett fint bokformat med text, bild och söt grafik.
-
Möjlighet att skicka invites till vänner.
-
2 års säkerhetslagring av din bok.
- Förmånliga erbjudanden på utskriftsservice och professionell inbindning av din bok.

 

1 kommentarer:

En pojkmammas vardag sa...

Den boken skulle jag vilja ha till mina båda små .. men det känns som att tiden aldrig räcker till?! Ska först och främst fixa fotoböcker! :)
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam