torsdag 19 maj 2011

Förskolans Dag

Idag är det Förskolans Dag och det har Liam firat genom att besöka dagis i två timmar under förmiddagen. Han går ju annars bara på måndagar till onsdagar men idag var alla barnen välkomna mellan klockan nio och elva. Han var totalt lyrisk när vi hämtade honom – han och de andra barnen hade fått åka Pysen (litet turisttåg) runt hela Kosta!

Firandet fortsätter om några timmar då vi ska tillbaka till dagis klockan halv sex. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men antagligen blir det fika och lite lek! Ska bli jättekul!

1 kommentarer:

alexandra mamma till tove sa...

vilket mysigt dagis ni har.. Toves dagis har inte fixat något alls.. medans grann dagiset hade ansiktsmålning och balong clown på besök..

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam