tisdag 3 maj 2011

Surpuppa – tills det är dags att sova…

IMG_5724Mammas lille busunge!

Ja, Liam har varit en riktig liten surpuppa idag, både matvägrat och varit allmänt tjurig till och från. Jag vet inte om det beror på att han sovit dåligt på dagis eller om det är något annat, trött och grinig var han i alla fall. Inte blev det bättre av att ta en dusch med honom, gallskrik hela tiden. Jag vet att han tycker det är jättekul att stå och blaska med sina badleksaker och kannor men han hade gett sig sjutton på att jag inte alls skulle få tro det.

Efter att vi blivit rena och fina gick vi in på hans rum, klädde på pyjamasen och förberedde med kläder inför morgondagen. Då blir han helt plötsligt jättepigg och glad med bus i blicken! Trodde aldrig han skulle gå med på att lägga sig men visst gjorde han det, och efter sagoläsningen somnade han som en nöjd liten stock!

2 kommentarer:

Andrea sa...

En sådan pyjamas har lillprinsen med (efter storasyster) de är så tuffa! Ja visst är Volvo den ultimata familjebilen, vi är så nöjda. Har alltid velat ha en volvo men det blev en ford mondeo sist, den rullade ju den med, men nu pirrar det lite extra i magen när jag ser den nya bilen på p-platsen helt klart :)

Mrsfunky sa...

Ja vissa dagar är dem inte roliga, men man kan ju inte alltid vara på topp. Det bästa med barn är att ena sekunden är dem sura och griniga och nästa kommer dem och pussar på en, då smälter man fort =)
Hoppas du får en mysig dag!
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam