onsdag 11 maj 2011

Lortgrisar är vi allihopa…

Vilken lortgris vi kom hem med efter lekparken, sand från topp till tå! Mormor bjöd honom på glasspinne också och det gjorde inte saken mycket bättre. Fast jag är väl inte mycket bättre själv kanske. Var totalt kolsvart om fötterna, springer ju omkring i dom där foppatofflorna från morgon till kväll så det gör väl sitt till antar jag. Så det blev en rejäler dusch för både Liam och mig innan det var dags för honom att sova!

Imorgon blir det ingen sovmorgon heller. Då kommer gammelmormor vid halv nio och sen ska hon, jag och Liam bege oss in till Växjö. Liam och g-mormor ska gå på stan medans jag ska plågas hos tandläkaren en timme. Tyckte det kunde vara kul för Liam att följa med istället för att vara hemma med morbror, så det var snällt av min mormor att ställa upp och följa med!

IMG_6153IMG_6179IMG_6170IMG_6137

2 kommentarer:

Tess sa...

Hehe, ja barnen (och sig själv) får man tvätta av hela tiden tycker jag. Det är sand och smuts från topp till tå;-)

En pojkmammas vardag sa...

Smutsiga barn hör sommaren till :)
Och nu blv jag påmind om att jag snart ska till tandläkaren jag med .. huga!!
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam