måndag 16 maj 2011

Första och sista för idag

IMG_6523Gladfisen!

Ojojoj, idag har det inte blivit något bloggande alls. När jag inte lagat mat eller lekt med Liam har jag haft massor att göra vid datorn, både design åt företag och annat fix åt svägerskan. Och tiden går ju så attans fort!

Liam har varit jättego hela dagen, när jag haft mycket att göra har han lekt med sitt duplo och tittat på film. Han är världens snällaste, min bejbi. Och så har han blivit en jäkel på att pussas också! Han har alltid varit snål med pussar och kramar, man har liksom fått attackera honom och krävt lite mys tidigare. Men nu, bara den senaste veckan, bjuder han glatt på pussar både hit och dit. Sen ger han ifrån sig sötaste smack-ljudet och riktigt myser efteråt!

1 kommentarer:

Linda - En Vimsig Mamma sa...

det är ju så mysigt när dom kommer in iden ålder så att man får massa pussar och mys =) kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam