onsdag 4 maj 2011

Inte poppis alls

IMG_5786“Ett yttepyttelitet leende kan jag väl bjussa på då…”

Efter middag och massa bus gick Liam ut i hallen och hämtade sina skor. Han skulle prompt gå ut trots att klockan hunnit bli sju. Eftersom han är ledig från dagis imorgon och det var ett par dagar sen vi var i lekparken så gick vi dit. Men nej, det var inge vidare kul alls. Han åkte rutschkanan en gång sen blev han ledsen. Han som älskar lekparken annars!

Det slutade med att vi satt och kramades på bänken och det var på håret att han somnade i min famn. Så trött så… Men han blev lite gladare och piggare när jag tog några kort på honom som han sedan kikade på i kameran. Sen gick vi hemåt igen och han somnade som en stock i soffan, helt färdig och förbi. Lille plutt.

2 kommentarer:

Carola sa...

Han ser lite ynklig ut på den bilden... tappert försöker han le men orkar inte få fram det vanliga solskensleendet. Söt som alltid är han iaf!

Carola sa...

Svar: Jo, vi får iofs väldigt, väldigt mycket info vid lämning och hämtning... vi har ju barnen på ett föräldrakooperativ så det blir att man kommer varandra lite närmre än vad jag uppfattar att man gör på en kommunal förskola. Vi stannar nästan alltid kvar någon timme vid hämtningen så barnen får leka lite till, särskilt när de är ute. Under den tiden får vi lite extra tid att prata med personalen och höra hur allt fungerar. Men inför utvecklingssamtalen så tänker både föräldrar och personal till lite extra, det blir inte bara de där spontana sakerna som poppar upp i skallen som det annars tenderar att bli. Det gillar jag!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam