lördag 7 maj 2011

Hemma hos oss just nu…

IMG_5962

Vår gladfis!

…har Liam precis lekt av sig i lekparken. Han tyckte de fyra stora barnen som också var där var helfestliga. Vad dom än gjorde så var det skitkul! Så istället för att själv åka lite rutschkana iakttog han dom och skrattade som attan!

Strax ska sambon tända grillen så vi kan äta lite middag. Ska självklart sitta ute och ha det gott! Har ju varit så himla fint väder idag, varmt och soligt! Vi var så energiska efter Nybro-besöket att vi till och med städade bilen, det är inte ofta det händer annars. Man får passa på nu när hagel, snö, kyla och vind håller sig undan!

2 kommentarer:

En pojkmammas vardag sa...

Gullunge han är!! Och jag tror att alla haft kanonväder idag förutom vi .. eller ja, det blev bättre på kvällen så lite utelek han jag och killarna hunnit med :)
Kramar

Aleisa Ribalta sa...

Hej! jag hittade hit genom en tävling som nu är avslutat, men ändå vilken söt liten kille och vilken blogg, vi mammor surfar runt omkring ja, det är ingen som förstår det. KRAM!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam