onsdag 4 maj 2011

Paket från Jollyroom

IMG_5800 Ny hängförvaring, ryggsäck och dricksglas till Liam!

Jag hann ju inte ens längta lite! Igår gjordes min beställning hos Jollyroom och idag var paketet här. Det kallar jag service! Och givetvis kunde jag inte vänta till imorgon med att hämta paketet i affären.

Efter mycket övervägande och funderingar bestämde jag mig äntligen för vilken Skip Hop Zoo Pack Liam skulle få – ugglan! Tycker den är så fräck och färgerna passar honom utmärkt. Han gillade sin nya ryggsäck jättemycket. Dock skulle han inte ha den på ryggen, mycket roligare att bära runt den i handtaget! Jag är så glad att den hann komma just idag, för imorgon ska Liam sova över hos sin gammelmormor och i ryggsäcken kan han ha alla sina saker som ska med!

I paketet fanns också praktisk hängförvaring från Färg & Form. Älskar det gröna molntyget! Skulle kunna inreda hela Liams rum i det. Tänkte att förvaringen skulle få hänga på väggen här i vardagsrummet ovanför Liams lilla bord och hans stolar. I dom kan han ju förvara alla sina pennor, kritor, penslar och färger, så slipper jag trampa på dom mer.

Sist men inte minst fanns det ett fräckt sugrörsglas med bilar på från Kids Concept i paketet. Liam sög tag i glaset direkt och skulle genast få det påfyllt med saft. Och att blåsa i sugröret så det bubblade i glaset var ju hur kul som helst!

1 kommentarer:

Mrsfunky sa...

Oh jag älskar den den där väskan, har en precis likadan till lillkillen. Stora killen fick pingvinen och båda killarna vill gärna ha med sig sina väskor överallt.
Fina hängförvaringar, skulle passa bra inne på barnens rum.
Hoppas du får en härlig dag!
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam