måndag 9 maj 2011

Vår måndag

IMG_6064

Liamfisen innan läggdags!

Idag var det pappa Sikmon som hämtade Liam på dagis. Fröknarna berättade att avdelningen varit i Rislycke under dagen och klappat hästar. Det var ju inte direkt främmat för Liam då vi gjorde det senast igår på kosläppet men han tyckte nog det var kul ändå!

Resten av dagen har varit lugn och skön. Vi har lagat middag och efteråt gick vi en promenad i kvällssolen. Ett litet stopp i lekparken blev det såklart också innan hemfärd. Liam riktigt tjöt av skratt när pappa klättrade upp i ställningen och följde med honom in i “köket” för att laga mat. Tokiga pappa!

Anledningen till att det inte direkt duggar tätt mellan inläggen nu är för att vårt modem pajade i fredags. Så nu sitter jag helt ovan med brorsans laptop och försöker få till ett och annat inlägg. Men Telia skulle visst skicka nåt nytt till oss, trådlöst denna gång så jag hoppas att vi snart får igång det igen!

1 kommentarer:

Martina sa...

Det är så härligt när de små visar sin uppskattning för föräldrars tokigheter så där!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam