fredag 27 maj 2011

Roadtrip till Älmhult

Idag har det varit en riktig heldag med äventyr! Klockan halv tio åkte de fyra generationerna – Liam, jag, mamma och mormor – mot Älmhult. På vägen dit stannade vi och fikade vid en fors. Självklart hade jag med mig en massa bröd så änderna fick lite mat i magen också. Liam var lika frälst igår som idag!

Klockan halv tolv var vi framme hos en trevlig dam för att titta på de åtta ljuvliga valparna som just nu annonseras ut på Blocket. De fyra tikarna och fyra hanarna var en blandning av Pincher/Shih Tzu och Pudel/Lhasa apso. Helt bedårande söta! Och mormor blev såklart helt betagen och förälskad i varenda en. Men till slut kom vi alla fram till vilken hon skulle välja, den allra minsta i kullen, en långhårig och fläckig liten kille. Så himla gullig var han! Och nu är han tingad och på fredag, om en vecka, ska mormor och hennes Arne hämta hem sin bebis. På tiden att hon skaffar en liten vovve!

Efter besöket hos valparna åkte vi till Killeberg och hälsade på en massa släktingar! Vi har inte gjort annat än att fika idag, Liam likaså. Han blev bortskämd med klubba, kaka, tablettask och glass i stora lass!

IMG_7172IMG_7176IMG_7155IMG_7171

6 kommentarer:

jocke sa...

vad söta dom var:)

ha det gott

Elisabeth sa...

Så söta, hur skulle man kunna välja bara en?

Ha en trevlig helg/Kram

Cissi sa...

Åh vilka söta! Skulle vilja ha med mej hela kullen hem! ;)

Beatrice, mamma till skrutten Robin sa...

hihi visst var jag lite lurig ;D

Jaaa, och imorgon ska vi dit och kanske mysa med den lilla :)

Nina sa...

gud dem är ju såååå söta.. vill bara ta allihopa :D

✫Familjen Bus✫ sa...

Men guuuud så söta! Lyckost mormor som skaffar en sån söting!

kram kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam