fredag 20 maj 2011

Fredagsmys

Vi har haft en mysig knytkalasfredagskväll hos Liams mormor. Åt den godaste älgsteken på länge och min potatisgratäng gick också ner. Liam däremot sket fullständigt i kalasmåltiden. Han vägrade äta – han skulle banne mig ha glass! Givetvis fick han inte det om han inte åt något men icke. Han skulle inte ens smaka på maten. Istället åt han lite bullar och det dög, lilla kräsna unge. Och efterrätten (chokladpudding) var han väldigt förtjust i. Men vafan, det är ju faktiskt helg!

Nu sover han sedan några timmar tillbaka och jag kom för en stund sen hem ifrån ett litet besök hos Eve och André. Jag ska nu bege mig ut i köket, nosa upp lite gott gums och sen slänga mig i soffan och hyra en film med älskling!

IMG_6759IMG_6760IMG_6789IMG_6765IMG_6773IMG_6764

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam