onsdag 28 september 2011

Svullo

IMG_3405Min bulle innan dagis i morse!

Min vänsterfot levde sitt egna liv igår. Den bara svullnade upp som en boll och fick mig att se ut som ett missfoster. Helkonstigt och jäkligt obehagligt! Ringde och pratade med Sjukvårdsupplysningen och dom skickade mig vidare till Jourläkarcentralen i Växjö. Fick prata med en jättetrevlig sköterska som försökte luska ut vad det var för fel. Något bett hittade vi inte och jag har heller inte stukat eller vrickat den. Inte vad jag minns i alla fall. Det kunde ju vara en propp också men då skulle jag ha väldigt ont och foten skulle vara både varm och röd. Någon feber hade jag ju inte heller och har inte känt mig annorlunda de senaste dagarna. Ett jäkla mysterium var det, helt enkelt.

Så vi bestämde att om den skulle vara lika svullen idag hade jag fått besöka Vårdcentralen. Men när jag vaknade idag hade svullnaden gått ner. Skitkonstigt och det tyckte VC också när jag ringde. Men visst, den hade lika gärna kunnat vara dubbelt så stor så jag ska absolut inte klaga. Men man undrar ju ändå vad det var som var fel.

Vi får avvakta idag helt enkelt!

2 kommentarer:

Sandra Michelle Mårtensson sa...

Jag fick liknande problem för ett par år sedan. En morgon svullnade ena foten upp och ömmade som satan trots att jag inte gjort något. Någon dag senare började även den andra foten. Ingen kunde svara på varför, men det släppte efter en vecka. Lite kusligt när det händer saker som man inte vet vad det beror på!

britta bloggar sa...

Nejmen så konstigt!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam