fredag 30 september 2011

Remember Me

Efter kvällens Idol hoppade jag och min lille skitgris in i duschen. Han är verkligen ingen badkruka längre, säger inte ens emot. Ja, förutom när håret ska schamponeras då men det går också framåt. Han är så duktig så och somnade som en stock efteråt.

När även sambon gått och lagt sig kröp jag ner i soffan och satte på en film. Brukar ha några “undanstoppade” till ensamma stunder, och då är det alltid filmer som jag vet att sambon ändå inte skulle tycka om. Han är så jäkla kräsen, den karln. Så denna gång blev det Remember me med Robert Pattinson. Jäklar, den var verkligen bra. Inte en klyscha så långt örat kunde nå. Den var heller inte förutsägbar som de filmer jag brukar se oftast är, man kan säga att slutet kom som en chock.

Ja, jag gråter fortfarande lite. Se den!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam