måndag 12 september 2011

Lite kvällsbabbel

IMG_2862 Låda 1 – check! Låda 2 – check! Låda 3…

Vart tog den här måndagen vägen? Svosch sa det och så var den över trots att det inte hänt speciellt mycket idag. Men det har blivit en hel del kantarellplockning. I förmiddags kidnappade mamma mig till skogen och när Simon kom hem från jobbet i eftermiddags var det hans tur istället. Dom är ju som galna här, helt besatta av de gula svamparna.

Kvällen har vi spenderat i lugn och ro på soffan. Ätit kycklingsallad med currysås och ostfrallor, tittat på Idol och haft det gott. Så kul att det har börjat igen och alla auditions är ju bäst, hemska pinsamma människor som får en att trycka ner ansiktet i skäms-kudden om och om igen. Mi lajk!

Liam var så himla trött i morse så han fick lägga sig lite tidigare ikväll. Och innan tandborstning och läggdags var han såklart tvungen att testa så att alla lådorna i sin nya byrå fungerade ordentligt. Och det verkade de göra, både första, andra och tredje gången. Men man kan ju aldrig vara nog säker och som den lille fixare han är gäller det att underhålla sina saker!

2 kommentarer:

Cissi sa...

Härligt med mycket kantareller... I värsta fall torka och sälj ;)

missjoi sa...

ahmen hallå.. vad är det jag ser på byrån? Vi har samma nappburk, men är det en lampa bredvid??
I samma stil?

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam