fredag 9 september 2011

En dag i Kalmar

IMG_2729

Simon har jobbat eftermiddag denna veckan så han var ledig idag, vi tog sovmorgon hela högen och steg inte upp förrän tio. Jätteskönt! Efter frukost packade vi in oss i bilen, även min mamma som bestämde sig för att följa med i sista minuten, och sen åkte vi mot Kalmar!

Första stoppet var på Ikea för att göra av med presentkortet jag fick i födelsedagspresent. En vit byrå fick följa med hem, Liam behöver en ny till sitt rum då hans nuvarande har gått sönder. Så den blir perfekt till alla hans kläder!

Efteråt begav vi oss mot Ateljé Sofi för att fotografera Liam en andra gång. Vi fick nämligen ett erbjudande sist om en gratis fotografering inom 8 månader, så då får man ju passa på! Han var så duktig, vår lille goding. Och tuff också i sitt vita brottarlinne, namnhalsband och jeans.

Lite mat i magen behövde vi så efteråt testade vi Subway för första gången. Det var ju supergott! Svindyrt – men supergott! Jag tog en baguette med sesamfrön, kyckling, ost, vitlökssås och en massa goda grönsaker. Liam gillade mackorna också, fast han var nog mest förtjust i chipsen och kakorna man fick efteråt!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Dyrt? Haha, här är ju Subway ett budgetalternativ... ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam