lördag 24 september 2011

Bebismys och Pictionary

Vi har haft fullt hus ikväll vilket ingen av oss har något emot. Försten in var mamma som kom med både middag och efterrätt, ibland har man det ju för jäkla bra. Och därefter kom Tommy, Therese, deras nyfödde lille Felix och så Niklas. Han var så söt den lille godingen (Felix alltså) och det var inte igår man gosade med en så liten bebis. Luktade gott gjorde han också såklart! Och när jag inte gosade med honom spelade vi klassikern Pictionary. Fråga mig inte varför, det bara blev så på något konstigt vis. Det blev också lite xbox för grabbarna och en massa annat prat förstås. Och så överraskade Eva Kåberg med ett besök!

Lilla familjen har gett sig av hemåt, Liam sover och Eva, sambon och mamma och begett sig till Pizzerian för att ta ett par öl. Så nu ska jag krypa ner i soffan och titta på film i lugn och ro, alldeles övergiven!

IMG_3388IMG_3365IMG_3366IMG_3380IMG_3385IMG_3382

1 kommentarer:

Camilla - Vardagslycklig sa...

Vad trevligt ni ser ut att ha haft! Pictioary var inte igår, hade nästan glömt bort att det fanns :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam