tisdag 27 september 2011

Från kökssoffa till juniorsäng

Nu när vi ska flytta till en lite mindre lägenhet gäller det att se över alla möbler, vilka vi har plats för och vilka som ska säljas.

Till exempel bestämde vi oss för att hitta en ny ägare till vår stora vita kökssoffa. Sambons arbetskamrat paxade den direkt och frågade samtidigt om vi inte ville byta den mot en juniorsäng som dom skulle göra sig av med. Jag blev jätteglad såklart, vi har ju pratat om att köpa en till Liams 3-årsdag. Jag blev än gladare när det visade sig att deras juniorsäng var ur exakt samma serie (Hensvik) som Liams spjälsäng. Älskar den serien! Så nu ska bara bäddmadrass, täcke, kudde och sängkläder köpas också!

6 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin sa...

Vi såg Thor innan Water for Elephants, det var ingen superfilm, men helt OK :)
Ja, jag tyckte nästan att det var värre när elefanten skadades än när människorna blev det :D

KRAM

Anonym sa...

Wow,vilken fin ♥
/Kram Kram

Anonym sa...

Säg till om du hittar något bra ställe att köpa sängkläder/täcke/kudde på. A fick ju en juniorsäng i våras (som hon älskade då), men vi har behållt både täcke och kudde från spjälsängen och bara kört på ett vanligt lakan under istället eftersom det var HOPPLÖST att hitta juniorstorlek på saker (nästan så det verkar hålla på att utgå?!)

Camilla - Vardagslycklig sa...

Att ha rätt möbler när man bor på en liten yta är verkligen a och o. Vi bor på 50 kvadrat och det har verkligen varit en utmaning nu när vi får tillskott och allt, men vi har lyckats rätt bra faktiskt :)

Jenny sa...

Vad roligt att ni är nöjda med sängen :)
Soffan passar utmärkt i vårt kök..Jättefin!
Trevlig kväll.

Emma Viklund sa...

Ååå, så roligt, gillar med den serien från ikea, där är så fin :) Tråkigt att ni måste göra er av med kkssoffan, men roligt att ni får en fin barnsäng istället :D

KRAM

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam