tisdag 13 september 2011

Från liten till stor

 IMG_9061
Liams femte inskolningsdag, 5 februari 2010.

Liam, som nu går på lilla avdelningen, ska flytta till den större i vinter. Jag har varit lite spänd inför flytten, det är ju både konstigt och lite sorgligt att han redan ska lämna den lilla avdelningen. Det var ju inte länge sen han började där, känns det som.

Vid nio när jag lämnade honom idag berättade Majvor att de skulle behöva flytta honom och en till redan på måndag till den stora avdelningen. Det har kommit jättemånga nya och fler ska skolas in framöver så det börjar visst bli lite trångt på lilla avdelningen. Eftersom Liam går måndagar till onsdagar kommer jag följa med honom på torsdag och fredag till stora avdelningen för att hälsa på och lära känna alla. Han har ju många kompisar där redan, Nemo bland andra, så det kommer nog gå jättebra!

Men ja, lite sorgligt känns det. Han växer på tok för fort, min lilla guldklimp.

3 kommentarer:

Maria sa...

Tack för att du tipsat :) jätte fint skrivet! :)

Anonym sa...

Åh plutten! Klart han kommer fixa det galant med den större avdelningen! Men visst börjar han bli stor, han ser ju så liten ut på bilden!

Kram

Carola sa...

De blir stora så fort... men mina kommer alltid att vara små för mig, på ett sätt i alla fall... Mina stora små underbaringar! ♥♥

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam