fredag 23 september 2011

Helkväll i Växjö

Vid halv tre åkte vi hemifrån för en heldag-/kväll i Växjö. Egentligen var det meningen att Liam skulle vara hos barnvakt men mormor jobbade och gammelmormor är i Kivik hela helgen. Så fisplutten fick följa med, vilket han inte hade något emot.

Först ut var Babyproffsen för att handla present till lille Felix som redan hunnit bli en vecka gammal. Hittade något väldigt sött och personligt som jag hoppas mamma Thessan godkänner! Pappa Tommy gör det nog inte, han önskade ju ett Playstation 3 å Felix vägnar.

Sen var det då dags för Växjö Tattoomässa som vi inte besökt tidigare. Det var en del utställare och läskiga typer men det var mycket mindre än vi trott. Vi hade tänkt slå ihjäl åtminstone två timmar på mässan men det gick kanske lite väl fort att ta det där tre varven. Men turligt nog så var Jenni (min gamla klasskamrat) där och hjälpte oss att få tiden att gå lite. Hon tatuerade sig hos Jonas på Wild Tattoo vilket jag också gärna hade gjort. Någon gång ska jag ta mig råd att tatuera Liams porträtt på vaden. Och jag undrar om det inte blir Jonas som får göra den, han är grym!

Vi åt en jättegod middag på Akropolis. Jag hade bestämt mig för souvlaki redan i morse men sen föll både jag och Simon för planka istället och vitlöksbröd med tzatziki vid sidan av. Liam åt jätteduktigt sina köttbullar, potatismos och lingonsylt!

Vårt egentliga ändamål med Växjö-trippen var att hjälpa Tobias och Jennie med att bära möbler som skulle med dom tillbaka till Göteborg, turturduvorna har ju äntligen flyttat ihop! Så i väntan på att de skulle komma vid åtta-tiden åkte vi ut till Grand Samarkand där det blev lite shopping, bland annat köpte pappa Simon en Puma-dress till Liam vilket kom som en liten överraskning. Supersöt var den i alla fall!

IMG_3257IMG_3277IMG_3260IMG_3282IMG_3281IMG_3263IMG_3259IMG_3256

1 kommentarer:

Anonym sa...

Söt blogg du har :-)
Skulle bli superglad om just du kolla in i min internetshop.

www.Gniztra.com

Finns fake piercings,smycken,smink ja allt en tjej behöver:-)
Puss

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam