fredag 2 september 2011

Massage och massa bus

IMG_2491 Liam och Johan tar igen sig med chokladboll efter buseriet!

Sambon och Tommy har blivit himla nyttiga på sistone, en gång i veckan träffas dom i Emmaboda för att hurta runt lite. De senaste gångerna har det varit badminton, men igår provade de minitennis. Sambon har inte kunnat röra sig idag, kan jag tala om. Han har haft så ont i ryggen att han inte ens kunnat ta på sig skorna själv. Då är det tur att Peter, Liams bonusmorfar, är en hejare på healing och massage. Och jag orkade inte med hans jämrande och stönande mer så vi åkte dit så han fick sig en omgång. Ja, och en liten whisky efteråt också förstås.

Under tiden busade Liam med Johan som är Peters minsting. Eller “busade” var väl kanske i underkant, ungarna var som galna! De jagade varandra, kittlade varandra, skrek som tokar och rusade runt. Den enda gången de var någorlunda lugna var när de fick chokladboll och satt snällt i soffan. Men sen var det fart på dom igen! Tänk om en annan kunde ha sån energi?

2 kommentarer:

Billiga Barnvagnar sa...

Gud vilken fin design du har på din blogg. Är det du själv som gjort den eller är den köpt?

MVH
Sara

Agnes sa...

Billiga Barnvagnar:
Tackar tackar, den är "hemmagjord". Hojta gärna om ni vill ha hjälp med en företagsblogg :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam